Kırıkkale´nin il oluşunun 30. yıl anısına düzenlenen ‘Valilik Kupası´nda heyecan sürüyor. Fikret Karabudak Stadı´nda bugün saat 16:30´da Muhafızlarspor ile Güzeltepespor arasında oynanacak karşılaşma ile şampiyon belli olacak. Saat 14.30´da ise MKE Destekspor ve Çınarspor 3´üncülük için mücadele edecek.

 

41 TAKIM KATILDI

İl oluşumuzun 30. yılı nedeniyle sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirilmesi, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amacıyla Kırıkkale Valiliği himayesinde, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ‘Valilik Kupası´ turnuvası büyük çekişmelere sahne oldu.

 

FİNAL MAÇI BUGÜN

Büyük bir heyecanla beklenen final maçının ise tarihi belli oldu. Fikret Karabudak Stadı´nda 12 Ekim 2019 tarihinde Cumartesi günü yapılacak final müsabakası Muhafızlarspor ile Güzeltepespor arasında oynanacak. Yeşil sahada ter dökecek her iki takım ise mutlak galibiyet ile parolası ile sahaya çıkacak. Valilik Kupası Tertip Komitesi Başkanı Metin Karakuş, 30 yıl aradan sonra bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvanın şehirde büyük bir heyecan yarattığını söyledi.

 

TÜM HALKIMIZ DAVETLİ

Komite Başkanı Karakuş, tüm Kırıkkale halkını maça davet ederek, “Kırıkkale Valiliği himayesinde, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ‘Valilik Kupası´ turnuvasına 41 takım katıldı. Oynan maçlarla beraber 41 takımdan 39´u elendi. Muhafızlarspor ile Güzeltepespor şampiyonluk için 12 Ekim´de ter dökecek. Bu şampiyonluk maçına tüm Kırıkkale halkımızı bekleriz. Her iki takımada başarılar dilerim” dedi.

 

FİNAL MÜSABAKASI

Muhafızlarspor – Güzeltepespor

Tarih: 12.10.2019

Yer: Fikret Karabudak Stadı

Saat: 16.30

 

ÜÇÜNCÜLÜK KARŞILAŞMASI

Google sonuçları açıklandı! Kırıkkale ile ilgili ilginç arama! Google sonuçları açıklandı! Kırıkkale ile ilgili ilginç arama!

MKE Destekspor – Çınarspor

Tarih: 12.10.2019

Yer: Fikret Karabudak Stadı

Saat: 14.30