VİLAYETLER BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU VE HOTELS ŞANLIURFA´YI İNCELEDİ

Kırıkkale'de pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi Kırıkkale'de pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

 

Vali Sezer, Şanlıurfa´da incelemelerde bulundu


Vilayetler Birliği Yönetim Kurulu, Şanlıurfa Valiliği tarafından restorasyonu yapılan ve kurtuluşun 100. yıl dönümünde açılışı yapılacak olan VE Hotels Şanlıurfa´yı inceledi.

GÖBEKLİTEPE YILI
Şanlıurfa´nın tarihi ve kültürel zenginliklerini görmek isteyenler için VE Hotels Şanlıurfa kapılarını hizmete açmaya hazırlanıyor. 2019´un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Göbeklitepe Yılı´ olarak ilan edilmesinin ardından turizmde önemli bir ivme yakalayan Şanlıurfa´da zaman zaman konaklama yetersizliği gündeme geliyordu. Bunun önüne geçmek isteyen Şanlıurfa Valiliği, 58 Meydanı´nda bulunan 11 tarihi evi restore ederek Türkiye´de zinciri bulunan Vilayetler Hizmet Birliği´ne otel olarak devredecek.

100. YIL DÖNÜMÜNDE YAPILACAK
Karar sonrası VE Hotels´de çalışmalar hız kazanırken, açılış Şanlıurfa´nın kurtuluşunun 100. yıl dönümünde yapılacak. Yaklaşık 3 ay sonra kapılarını açacak olan VE Hotels Şanlıurfa Vilayetler Evi´ni Vilayetler Birliği Yönetim Kurulu ziyaret etti. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin´in eşlik ettiği ziyarette İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Amasya Valisi Osman Varol ve yetkililer yer aldı. Şanlıurfa´da gerçekleşen Vilayetler Birliği Encümen Toplantısında VE Hotels hakkında istişareler yapılırken, heyet daha sonra incelemelerde bulundu.