Kırıkkale Ülkü Ocakları Asena Birimi sokaktaki canlarımızı bu sıcak havalarda unutmayarak evlerinin önüne bir kap su ve bir kap mama bıraktı.

 

HAYVANLARIMIZI KORUYOR VE SEVİYORUZ

ROKETSAN inşaatında sona gelindi ROKETSAN inşaatında sona gelindi

Kırıkkale Ülkü Ocağı Başkanı Tuner Alp Tekin´in talimatları doğrultusunda Asena Birimi yaz sıcaklarının yaşandığı bu günlerde sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyacını karşılamak için kolları sıvadı. Sokak hayvanlarının su ve mama bulmada zorluk çektiklerini söyleyen Asenalar, “Ülkü Ocakları olarak hayvanlarımızı koruyor, seviyor ve elimizden geldiğince besliyoruz. Teşkilatlarımız her dönem olduğu gibi bu sıcak yaz günlerinde de hayvanlarımızı aç susuz bırakmadı. Bütün hemşehrilerimden aynı hassasiyeti bekliyor, ülkücü kardeşlerimi tebrik ediyorum”

 

MİRAÇ HADİSESİ

“Hz. Muhammed, Miraç hadisesini anlatırken şöyle bir olaydan söz eder: Ben miraca çıktığımda bana cehennem gösterildi. Baktım ki içinde bir kadın azap görüyor. Sebebini sordum. Bana şöyle denildi: O bir kediyi hapsetmiştir; Ona ne bir şeyler yedirmiş ne de ona su içirmiştir. Ölünceye kadar haşerat türünden şeyleri yemesine dahi müsaade etmemiştir. Bu nedenle bu kadın cehennemde azap görmektedir' dediler. Haber: Çağlar Atmaca