Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilciliği  Dilucu Sınır Kapısında görevli polis servis aracına yönelik düzenlenen mayınlı tuzak sonrası şehit olan Polis Memurları Bekir Ferhat Kaya ve Nebi Gündoğan  ile önceki günde Dağlıca şehit olan 16 asker için bir eylem gerçekleştirdi. “Bayrağını al sende gel” isimli etkinlik için Cumhuriyet Meydanında toplanan grup adına Kamu Sen il Temsilcisi Yücel Karabacak bir basın açıklaması yaptı

 DİKKATLİ OLMAK DURUMUNDAYIZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını ardından açıklama yapan Kamusen İl temsilcisi Yücel Karabacak eyleme ellerine bayraklarına alarak katılan herkese teşekkür etti. Kırıkakle´nin iki şehit acısı birden yaşadığını belirten Karabacak “Kırıkkale yanıyor.Acımız Büyük, Öfkemiz Çığ gibi.Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çığ gibi.Yaşadığımız bu kanlı süreçte her gün Anadolu´nun dört bir yanından ocaklarda yükselen feryatlar, acı, gözyaşı ve hüzün bağrımıza bir bıçak gibi saplanıyor.Ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor,  acımızı içimize gömüyoruz.Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Burası Türkiye Cumhuriyeti devleti, Türkü Kürdü Çerkez´i tek bir millettir.Ve bu milletin adı Türk milletidir.Türk milleti uyanıktır.Oyuna gelmez.Yol kesip masum insanların olduğu ulaşım araçlarını taşlamak, taşkınlık yapmak, kimsenin usül ve yöntemi olmamalı.Kardeşliğimize zarar verecek provakatif  unsurlara karşı dikkatli olmak durumundayız.Gerektiğinde hepimiz Mehmet olup vatanımız için canımızı veririz ama herkes bilmelidir ki bizim mücadelemiz eli kanlı terör örgütü ve onun destekçilerine yöneliktir” ifadesini kullandı.

ALLAH´IN LANETİ SİZE OLSUN

Türkiye ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olduğunu, hangi tür terör olayı yaratılırsa yaratılsın terör örgütü ne yaparsa yapsın bu gerçeği değiştiremeyeceğini belirten Karabacak” Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini yok edemeyecektir. Öncelikle bu milletin sırtından nemalanıp, bu milletin evlatlarını vuranları; eli kanlı, his yoksulu sırtlanların eline silah, silahına mermi verenleri; katilleri alkışlayan şakşakçıları, mecliste oturan diyalogcuları, , terörü, teröristi, hainleri ve tüm destekçilerini nefretle lanetliyoruz. Allahın laneti size olsun.Yıllardır terörle mücadelede yanlış yol ve yöntem izlendiğini haykırdık.Terör sorununun, Kürt sorunu olarak tanımlanmasıyla başlayan, açılım safsatasıyla devam eden adına çözüm denilen bu sürecin yıkımı getireceğini de defalarca söyledik.Ve maalesef bugün feryatlarımız haykırışlarımız doğru çıktı.Ve yine üzülerek söylüyorum ki adına çözüm denilen sürecin yıkım sürecini hazırladığını, siyasi iktidarla birlikte en son sayın cumhurbaşkanı ifade  etti” şeklinde konuştu.

 

En çok tercih edilen hatchback arabalar En çok tercih edilen hatchback arabalar

 Öyleyse Çözüm sürecinin yıkım süreci olduğunun hukuki olarak delilidir bu.Bugün çekilen acıların, dökülen gözyaşlarının,gencecik bedenlerin toprağa düşmesinin  ve her gün onlarca şehit haberi gelmesinin sebebi çözüm sürecinde terörüst pkk nın şehirde yapılanması ve silahlanmasıdır. O zaman savcılarımıza çağrı da bulunuyorum.Bu yıkım sürecinin neresinde kim varsa Türk milleti adına hesap sormak boynunuzun borcudur.Bu borcu ödemek milli vazifenizdir.

EVLATLARINIZIN HAKKI VARDIR

Konuşmasını son kısmında şehit annelerine seslenen Karabacak” Ey bu topraklar için toprağa düşmüş şehitlerin anneleri! Acılarınızı dindiriniz, gözyaşlarınızı siliniz. Çünkü bu vatanın her karışında, alınan her nefeste, sizin yetiştirdiğiniz evlatlarınızın hakkı vardır. Göğsünüzü gere gere bu vatan bizim deyiniz. Siz bu vatana bir evlat kurban ettiniz; şimdi kalbimizde en eşsiz yerlerdesiniz..Ey şehitler! Annelerinin koynundan, vatanın bağrına yol alan kutlu yolcular! Apaçık diri olan ama bizim göremediğimiz cennetin çocukları; sakın endişelenmeyiniz. Emanetiniz emanetimiz; anneleriniz artık bizim annelerimizdir. Biliniz ki hepimiz Bekir Ferhat Kaya,Hepimiz Nebi Gündoğan´ız.Gözünüz arkada kalmasın; ruhlarınız şad, mekânınız cennet olsun.Türk milletinin başı sağolsun” ifadesini kullandı.

ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİLER

Grup, daha sonra terör aleyhinde slogan atarak, şehit Bekir Ferhat Kaya´nın Baba evine yürüdü. Burada aileye başsağlığı dilediler. Grup burada okunan Kuran-ı Kerimin ardından olaysız bir şekilde dağıldı.