30 İLDEN 215 SPORCU KATILDI

İlimizde yapılan Otistik ve Down Sendromlu Sporcuların yarıştığı müsabakalarda birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.  Kırıkkale Üniversitesi Atletizm Pisti, 17 Ağustos Spor Salonu ve Başpınar Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan müsabakalara 30 ilden toplam 215 sporcu katıldı.

HER SPOR BRANŞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada;  Atletizm – Yüzme ve Masa Tenisi Okul Sporları Özel Sporcular Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına 30 ilden toplam 215 sporcu katıldığını belirterek, “Sporcu ve antrenörleri Kırıkkale´de görmenin güzelliğini yaşıyoruz. Spor yapan her birey, her spor branşı bizim için çok önemlidir. Ülkemizde son yıllarda engelli vatandaşlarımızın toplumla iç içe olması için çok önemli çalışmalar yapılıyor. Şu anda bunun güzel sonuçlarını alındı.

SAĞLIK, EĞİTİM VE SPOR ŞEHRİ KIRIKKALE

“Bu etkinliklerin ilimizde düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi insanlarla birlikte olmak sizlere hizmet etmek, sizlerin sorunlarını gidermek bizim en büyük görevimiz ve biz bu görevi yapmaktan son derece büyük mutluluk duyuyoruz.  Kırıkkale sağlık, eğitim ve aynı zamanda bir spor şehri. İlimizde çok kaliteli spor tesislerimiz var.  Siz değerli sporcu kardeşlerimiz ilimizde düzenlenen şampiyonalarda spor etkinliklerinde sizleri en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız”

ETKİNLERİ ÖNEMSİYORUZ

En lezzetli ve değişik salata tarifleri En lezzetli ve değişik salata tarifleri

“Engelli ailelerin yanlarında olduğumuzu göstermek adına bu etkinleri önemsiyoruz. Yarışmalarda hem engelli çocuklarımızı hem de anne ve babasının hayatında özel bir gün yaşamasını sağlayabilmek bizlerin yaptığı her şeye inanın ki değiyor. Bu etkinlikler sırasında bazı yarışmacılar şifa da buldu. Müsabakaya katılan antrenörlere ve sporculara teşekkür ediyorum” dedi.