YENİDEN İLİMİZİ TEMSİL EDECEK

Kırıkkale´nin iki takımı karşı karşıya geldi. Türk Metal Kırıkkalespor bu sezon ortaya koyduğu performansla oldukça iyi bir oyun sergilemesine karşın BAL 6. Grupta şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. Kırıkkale Birinci Amatör Kümenin birincisi Türk Metal 1963 Spor dün oynadığı play-off maçında Türk Metal Kırıkkalespor´a 2-1 yenilerek BAL Lig´ine veda ederek büyük üzüntü yaşadı.

İLK GOL 1963´DEN

İki takımın zevkli ve çekişmeli mücadelesinin ilk yarısından gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya daha iyi başlayan Türk Metal 1963 Spor oyuna ağırlığını koydu. Maçın 54. dakikasında Mehmet ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde buldu ve sert bir vuruşla topu filelere gönderip takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarı yapılan değişiklerle maça Ceyhun ve Uğur Kütük´ün girmesi maçın seyrini değiştirdi.

EMRE KIRMIZI KART GÖRDÜ

70. dakikada Ceyhun 73. Dakikada Uğur´un golü ile 2-1 öne geçen Türk Metal Kırıkkalespor BAL Liginde ilimizi temsil etmeye hak kazandı. 90+3 dakikada Türk Metal 1963 Sporlu Emre faul yaptığı gerekçesiyle maçın hakemi tarafından ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kırıkkaleli öğrencilerin de katıldığı ‘Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması’ bölge finali yapıldı Kırıkkaleli öğrencilerin de katıldığı ‘Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması’ bölge finali yapıldı

HABER: KENAN KUZUCU