Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, yönetim kurulu üyeleri ve borsa üyeleri 2.Aksaray tarım hayvancılık ve tarım teknolojileri fuarına katıldı. Aksaray Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarında incelemelerde bulunan Kırıkkale heyeti, Tarım, Hayvancılık, Tarım Makineleri, Süt Endüstrisi, Ambalaj, Tohum, Peyzaj , Seracılık, Yumurta, Sulama Sistemleri, Laboratuvar ve Analiz Teknolojileri, Veterinerlik konularındaki teknolojileri yakından takip etme fırsatı buldu.

Altundal Ltd.Şti. ve Savaş Un stant açtı

Kırıkkale Valisi Makas, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti Kırıkkale Valisi Makas, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti

Aynı zamanda Bereket TV ve Tarım TÜRK TV ye röportaj veren Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer Kırıkkale Tarım Ekonomisi hakkında bilgi verdi. Sümer Böyle bir fuarında ilimize de düzenlenmesi için gerekli çalışmaların yapılması için ne gerekiyorsa ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan Harun Sümer'in kafile başkanlığını yaptığı 35 kişilik Kırıkkale Ticaret Borsası heyeti bir yandan fuarda incelemelerde bulunarak diğer taraftan stant yetkililerinden bilgi aldı. Diğer taraftan Kırıkkale Ticaret Borsası üyesi Altundal Ltd.Şti.ve Savaş Un San Tic. Ltd. Şirketi fuarda stant açtı. Standı ziyaret eden Başkan Sümer ve Kırıkkale heyeti, başarı dileklerini ilettiler. Diğer taraftan Aksaray Ticaret Borsası Standı ziyaret edildi. Ziyarette Borsa Başkanı Hamit Özkök, Kırıkkale heyetine standı hakkında bilgiler verdi. Fuarda Süt sağma makineleri,Traktörler,Yurt dışından canlı hayvan getiren firmaların tanıtımının yerinde görüldüğünü söyleyen Borsa Başkanı Sümer, bu tür ziyaretlerin devamının geleceğini söyledi.