Son günlerde terör örgütünün hain saldırılarına yönelik tepkilere karşı Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu açıklamalarda bulundu. Vatandaşların dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirten Eroğlu, “Kardeşlik hukukundan ayrılmadan bir ve birlikte olarak, provokatif eylem ve söylemlerden uzak durulması gerekir. Oyuna gelmemek, kurulan tuzakları bozmak için sorumluluk sahipleri başta olmak üzere toplumun her kesimini ihtiyaç sosyal medya, gerekse günlük hayatta ötekileştirici, tahrik edici dil ve üsluptan uzak durmak gerekir. Terörü birlik ve beraberliğimizle kolayca yenebiliriz. Yeter ki birbirimize saygı gösterilim” dedi.

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun… 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun…

 ASIL ÖNCELİĞİMİZDİR

Eroğlu, Terör örgütünü protesto etmek doğal bir hak olmakla beraber, bu hakkın kullanılması esnasında yeni bir terör eylemine neden olmamak asıl önceliktir' diye açıkladı . Türkiye´nin güçlenmesinden, model olmasından, birlik ve beraberliğinden keyifsiz olanların her seferinde kirli bir oyun kurgulayıp, içerideki hainlerin de yardımıyla bu oyunu sahnelediklerini ifade eden Eroğlu, oyunun son perdesinin bu defa eli kanlı terör örgütü PKK aracılığıyla sergilendiğini belirtti .