TEK SEVDAMIZ KIRIKKALE

Kırıkkaleli iş insanı, siyasetçi Haydar Albayrak, sadece seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın yanında olma çaba ve gayretini her zaman göstermeye devam ediyor. Kırıkkale halkını mutlu ve acı günlerinde yalnız bırakmayan Albayrak, “Geçmişte olduğu gibi bugünde şehrimizin Kırıkkale´nin emrindeyim” dedi.

 

BİZLER KIRIKKALE´YE SEVDALIYIZ

Kırıkkaleli iş insanı Haydar Albayrak, medya sektöründe faaliyet gösteren imtiyaz sahipleri Ramazan Çetin, Ercihan Çakmak, Cengiz Selci ve İbrahim Yaman ile bir araya geldi. Albayrak, Koronavirüs sürecinin etkisi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra siyaset odaklı yaptığı çalışmalardan bahseden Albayrak, “Bizler Kırıkkale´ye sevdalıyız. Kırıkkale merkez, ilçe, kasaba ve köylerde vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözüm bulmak için gereken çaba ve gayretimizi en iyi şekilde gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yavru Baykuş, itfaiye yardımıyla yuvasına kavuştu Yavru Baykuş, itfaiye yardımıyla yuvasına kavuştu

HALKIMIZIN GÖNÜLLERİNE SEVGİ BIRAKIYORUZ

Albayrak, Şahıslar değil, Şehrimiz kazanacak bizim farkımız bu olacak, önemli olan hoş bir seda bırakabilmek. Gönüller kazanmak gerek, kimseyi ayrım yapmamak gerek, yaratılanı yaratanın hatrı için sevmek gerek. Kimseyi incitmeden hoş bir seda bırakmak gerek, ne oldum değil ne olacağım demek gerek. Bizlerde bu felsefeyle halkımızın yanında olmaya, onların emrinde olmaya devam ediyoruz. Gerçekten bir Kırıkkale sevdalısı olduğumuzu göstermek ve sadece seçimden seçime değil, halkımızın yanında olduğumuzu göstermek isteriz” ifadesinde bulundu.

 

BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK

Son olarak Albayrak, “Şehrimizin sevilen değerlerinden her biri birinden kıymetli basınımız İL Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çetin´e, Kalehaber Yönetim Kurulu Başkanı Ercihan Çakmak´a, Manşet Gazetesi Yönetim Başkanı Cengiz Selci´ye Kanal Siyaset Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yaman´a teşekkür ederim. Birlik, beraberlik, kardeşlik istişare görüşmesi gerçekleştirdik. Bizlere olan muhabbetleri, destekleri her daim takdire şayan olup bir ömür boyu kardeşliğimizin baki kalması dua ve niyazı ile saygı ve hürmetlerimi sevgilerimi iletiyorum. Tek Sevdamız Kırıkkale” dedi. Haber: Ahmet Ünal