NİCE YILLARA

Kırıkkale Lisesi’nin projesi Avrupa birincisi oldu Kırıkkale Lisesi’nin projesi Avrupa birincisi oldu

Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesinde hizmete açılan Tek Market´te aradığın her şey var.  Gıda, deterjan, elektronik aletler ve birçok alanda hizmet veren Tek Market, Birinci yılın mutluluğunu yaşıyor. Birinci yıla özel indirimler, vatandaşın bütçesine uygun bulunuyor.

 

BÖYLE UCUZLUK GÖRÜLMEDİ

Yenidoğan Mahallesinde Zafer Caddesi üzerinde bulunan Tek Markettin İşletmecisi Haşmet Kara Tek Market´te birinci yıla özel indirimler yer aldı. Birinci yıla özel konuşan Tek Market sahibi Haşmet Kara, “Bizler Tek Market kuruluşu olarak hizmet vermekteyiz. Bizler Kırıkkale´nin yerel firması olarak, siz değerli hemşerilerimize hizmet ediyoruz. Hepinize hayırlı olsun” dedi.

Haşmet Kara Kırıkkale´nin istihdam ekonomisine katkı sağlamak ve alışveriş sektörüne yenilik getirmek amacıyla  açıldıklarını belirtti. Yılların tecrübesiyle Kırıkkalelilere hizmet eden Haşmet Kara, Tek Market ile geçen süre içinde Kırıkkalelere hizmet etmenin haklı gururunu yaşadık”

 

SÖZ VERDİK YAPTIK

Kara, “Tek Market, Faaliyetlerini, iş yerinin bulunduğu sosyal çevrenin değerlerini de dikkate alarak sürdürmeye söz veriyor. Tek market topluma karşı sorumluluk duygusu ve çevreye saygı için söz veriyor. Tek market kaliteye ve güvenilirliğe odaklı çağdaş çalışma anlayışı için söz veriyor. Tek market müşteri odaklı düşünme ve çalışma için söz veriyor.  Tek Market Fikirlerin rahatlıkla konuşulduğu özgür ve dinamik bir çalışma ortamı için söz veriyor. Tek Market farklı olduğunu göstermek için geldi.”diye konuştu.