Milliyetçi Hareket Partisinde hareketli saatler devam ediyor. MHP Kocaeli Milletvekili eski mili futbolcu Saffet Sancaklı dün MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk’ü seçim bürosunda ziyaret etti. Ziyarete diğer Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Merih Karayol’un yanı sıra Sulakyurt belediye Başkanı İsmail Bildik parti yöneticileri ve partililer hazır bulundu.

Önal, “Gün sonunda bizim de hesap vermemiz gerekecek” Önal, “Gün sonunda bizim de hesap vermemiz gerekecek”

Kırıkkale Ülkücülerin kalesi

Ziyaret öncesi tüm partilerle tek tokalaşan Kocaeli MHP Milletvekili Saffet Sancaklı

7 Haziran seçimlerini büyük önem verdiklerini söyledi. Sancaklı, Kırıkkale’nin ülkücülerin başkenti olarak bildiğini ve burada MHP’ye büyük ilgi olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti Haziran ayı seçimlerini sadece bir seçim olarak görmediğini ifade eden Sancaklı, ‘Çünkü bu seçimlerde Türkiye`nin geleceğine yön verilecek. Bu konuda halkımız bilinçli bir şekilde oy kullanması gerekir.  Bu seçimde vatanseverlerle ülkeyi uçuruma götürenler arasında büyük bir savaş var. Halkımız sağ duyulu davranacak ve takım tutar gibi parti tutmayacak.’ dedi.

 

Bir vekil az olur

Kocaeli’nden Milletvekili Sancaklı, geçtiğimiz dönemlerde yapılan seçimlerde kendisinin gece gündüz demeden yoğun şekilde çalıştığını ifade etti. Hep birlikte çalışmanın olumlu sonuç vereceğini belirten Sancaklı, Kırıkkale’den bir vekil istemediğini, en az iki MHP’li Milletvekilini Mecliste görmek istediğini belirterek, ‘Ben halkımıza güveniyorum. Onlar 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde en iyi şekilde oyunu kullanarak değerlendirmeyi yapacaktır. Kırıkkalelilerde bu konuda üstüne düşen görevi yapacaktır’ şeklinde konuştu.