11 Yıl sonra Kırıkkale bir Süper Lig ekibini şehrimizde konuk ederken, Türkiye Kupasında güçlü rakibimiz karşısında yedek kadro ile çıktık. Tarihi bir maç beklerken 4-0 yenilerek utandık.

GÖZLER AS OYUNCULARI ARADI

Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor

Türkiye Kupasında başarılı sonuçlar alarak 3. Tura yükselen temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, şanssız bir kura çekip Süper Lig ekibi Gazişehir Gaziantep ile eşleşmişti. Kırıkkale Başpınar Stadyumunda oynanan maçta taraftarlar Kırıkkale´ye yakışır bir mücadele beklerken Teknik Direktör Hasan Basri Kara´nın ilk 11 tercihi tartışma konusu oldu. Süper Lig üçüncüsü rakibimiz maçı ciddiye alıp birçok as oyuncusu ile sahada yer alırken, temsilcimiz yedek kadro ile mücadeleye çıktı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın ekonomik destekleri ile ayakta durmaya çalışan temsilcimiz, ekonomik olarak ta tarihi bir fırsat kaçırdı. İlk devre rakip tutuk bir oyun sergilerken, gözler as kadroda yer alan futbolcuları aradı.

GALİBİYET DEĞİL MÜCADELE BEKLEDİK

Hafta sonu oynanacak olan BAL ligi maçını düşünerek kaleci dahil as oyuncuları yedek soyunduran Teknik Direktör Hasan Basri Kara tepkileri üzerine çekerken, birçok taraftar “Galibiyet değil mücadele istedik” diye dert yandı. Kaliteli oyunculardan kurulu rakibimize karşı maçı ciddiye almayarak yedek oyuncularla çıkan temsilcimiz, gerek kondisyon gerekse taktik olarak tel tel döküldü. İlk yarı yedek kadroya rağmen dirençli bir oyun ortaya koyan şimşekler, ikinci yarı rakibin etkili futboluna tepki gösteremedi. Kaleci hatalarıyla gelen gollerin ardından “Bülent Sağlam´da mı yorgun” yorumlarına neden oldu. Hem ekonomik hem prestij açısından şehrimiz ve temsilcimiz için büyük önem arz eden maç, teknik heyet için önem arz etmemiş ki maç başlamadan, mağlubiyeti kabul etmiş.