Kırıkkale Lisesi’nin projesi Avrupa birincisi oldu Kırıkkale Lisesi’nin projesi Avrupa birincisi oldu

MÜŞTERİ DEĞİL MİSAFİR

Pozitif Turizm Kırıkkale şube müdürü Hasan Yücekan “Bizimle kutsal yolculukta beraber olmak isteyen hemşerilerimizi asla müşteri olarak görmüyoruz. Hepsi Rabbimizin huzuruna çıkmak isteyen bizler için her biri birbirinden değerli konuklarımızdır. Bizler evimize gelen bir konuğa nasıl ki elimizden gelen hizmeti esirgemeden yapıyorsak, bizimle Kabe´de Ravza´da beraber olmak isteyenlere de örf ve adetlerimizin gereği olarak o şeklide hizmeti esas biliyoruz” dedi.

 

UYGUN FİYATA UMRE

Hasan Yücekan kutsal topraklara gitme niyeti taşıyan konuklarına her türlü kolaylığı gösterdiklerini belirterek “Maddi gücü olmayan ancak gönlü Kabe aşkı ile yanan, Resulullah Aşkı ile yanan kardeşlerimize taksit imkanı sunuyoruz. En uygun fiyat ile en güzel imkanlarda en kaliteli umre yaptırmayı esas aldık. Firmamız Ankara merkezli olup Kırıkkale´de her türlü sorumluluğu alarak şubeleştik. Birebir rehberlik sunarak hemşerilerimize manevi yolculuğu doyarak yaşama ve yaşatma ilkesini benimsedik” sözlerinde bulundu.

 

REGAİP KANDİLİ TURU

Regaip kandilinde Kuruluşlarına özel bir tur düzenledikler,ini belirten şube müdürü Mart 20 çıkışlı Regaip kandili umre programında çok uygun fiyat ile hizmet sunacaklarını belirtti. Zafer Caddesi zümrüt pastanesi karşısında ikinci katta hizmet veren Pozitif turizm yetkilileri kendilerini ve umrede yapacakları hizmetin sunumunu yapmak için tüm hemşerilerimizi ofislerine davet etti.