Vali Ali Kolat ziyaret ve incelemeler kapsamında spor tesislerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Vali Kolat ziyaretler kapsamında Gençlik Hizmetleri spor İl Müdürü Rıfat Ünlü eşlik etti. Ünlü tesisler hakkında bilgi verdi. Merkez Futbol Sahası ve Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatı hakkında bilgiler veren, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Sporcu Fabrikasının  yapımının 350 günde tamamlanmasının planlandığı, bu tesis  içerisinde 4 adet 400´er metrekarelik ferdi branşlar için spor salonu, 1 adet takım sporları için 400 metrekarelik büyük antrenman salonu olduğunu söyledi.Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ayrıca, Yahşihan Yenişehir Gençlik Merkezi inşaatının içerisinde müzik, bilgisayar, dans, plastik el sanatları ve kütüphane olmak üzere toplam 6 adet salon olduğunu belirtti. Ünlü ziyarette yaptığı konuşmada, “Spor fabrikasında bir çok alanda eğitim verilecek ilimizde olan sporcu sayısı burada eğitim görecek. Dinlenme odası, duşlar konferans salonu takım sporlar için antrem tesisi olacak. Takı olarak ise çalışmalar olacak 350 iş Süresi vardı. 350 günde yetiştirmek için yüklenici firma çalışıyor yılsonunda bitirmesini planlıyoruz” dedi.

 

HERKES SPOR YAPSIN İSTİYORUZ

Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Vali Ali Kolat, “Tesislerimizde çalışmalar devam ediyor. Bir kısmı bitme aşamasına geldi. Bir kısmı ise yapımı devam ediyor. Spor fabrikasında değişik branşlarda çalışmalar yapılacak. Burası Kırıkkale için çok güzel olacak Eylül sonunda bitirmesini planlıyoruz herkesin burada spor yapmasını sağlayacağız .Kırıkkale ‘de spor potansiyeli var bunun değerlendirilmesi lazım. Tesis bakımından iyi bir durumdayız. Merkezde ilk aydınlatması olan tesislerimiz var” şeklinde konuştu.

 

ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Spor fabrikası inşaatının ardından ise Kolat ve yetkililer yapımı devam eden Spor tesislerini gezdiler tesisler hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri spor İl Müdürü Rıfat Ünlü yılsonuna kadar yapımı tamamlanmasını planladıklarını tesislerin olduğunu belirtti.  Kolat ayrıca Yahşihan spor tesislerinde eğitim gören öğrencileri de ziyaret etti. Miniklerle birlikte basketbol oynayan Vali Kolat antrenörden çalışmalar hakkında bilgi aldı.