14:28 GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından bir meteorolojik uyarı da Kırıkkale Valiliği’nden geldi. Valilik, yaşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

13:59 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, eski tip ehliyet ve kimlik kartı bulunanların, yılsonuna kadar kimlik ve ehliyetlerini yenilemeleri gerektiğini belirtti.

13:52 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de oku sporları kapsamında düzenlenen Minikler Hentbol Müsabakaları başladı.

13:46 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği’nde düzenlenen toplantıda, Kırıkkale’de ilk kez düzenlenecek olan KaleFest için planlama konusu masaya yatırıldı.

13:20 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale’ye yeniden su verilmeye başlandığını duyurdu.

11:51 GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale’yi kuvvetli sağanak yağışa karşı bir kez daha uyardı. Vatandaşların, ani sel ve su taşkınlarına karşı tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

11:45 GÜNCEL HABERLER

1. Uluslararası Her Boyutuyla Çocuk Kongresi, Kırıkkale Üniversitesi’nin girişimleri ile 17-19 Ekim 2024 tarihleri arasında Kırıkkale’de düzenlenecek.

11:38 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden YİH Personeli Yunus Kızılırmak’ın fotoğrafı hastanede bulunan, Vefa Köşesi’ne eklendi.

11:26 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, "Kırıkkale'mizi hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olacağız" dedi.

11:24 KIRIKKALE VEFAT EDENLER

Kırıkkale Belediyesi'nden yapılan açıklama ile bugün Kırıkkale’de vefat edenlerin isimlerini açıkladı. Vefat edenlerin isimleri şu şekilde;