KÖPEKLERİN HAVLAMA SESLERİNE UYANDI

Olay, Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesi Hidayet Doğruer Mahallesi´nde meydana geldi. Gazetemiz köşe yazarı Ahmet Yeşil (62), hafta sonu sabah saatlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Köpeklerin havlama sesine uyanan Ahmet Yeşil, zehirlendiğini anlayınca dolaptan aldığı yoğurtla hayatta kaldı.

 SAĞLIK DURUMU İYİ

Yeşil´in haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Karbonmonoksit gazından etkilendiği belirlenen Yeşil, daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yeşil´in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ZEHİRLENDİĞİMİ ANLAYINCA YOĞURT ALDIM

Olayı anlatan gazetemiz Manşet´e Ahmet Yeşil, “Akşam saatlerinde eve geldim. Üşüdüğümü hissederek sobayı yakmıştım. Bir süre sonra uykuya daldım. Dışarıda ki köpeklerin havlama seslerine uyandım. O an içerisi duman içerisindeydi, zehirlendiğimi anladım. Hemen köşelerden tutunarak mutfağa gittim ve dolaptan yoğurdu aldım. Daha sonra kendimi dışarı atarak 112 Acil Çağrı Merkezi´ni aradım”

Aile Destek Merkezleri'nden 140 bin kişi yararlandı Aile Destek Merkezleri'nden 140 bin kişi yararlandı

LÜTFEN BİLİNÇLİ OLALIM

“Ekiplerin geldiğinde kendimden geçmek üzereydim. Sağ olsunlar ilk müdahaleyi yaptıktan sonra beni hastaneye götürdüler. Doktorlar ve görevliler büyük bir gayretle tedavimi tamamladılar. Kendime geldiğimde ise bana yediğim yoğurt sayesinde hayatta kaldığımı söylediler. Bu nedenle yetkililerin seslerine kulak verelim. Soba yakarken kendi menfaatimiz için prosedürlere uyalım” dedi. Bizlerde Manşet Gazetesi ailesi olarak gazetemiz köşe yazarı Ahmet Yeşil´e acil şifalar dileriz. Haber: Ahmet Ünal