Fikret Karabdak Tesisleri´nde, teknik direktör Hasan Erkin Şimşir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Rüzgara kapılan çocuk, balkon demiri arasında mahsur kaldı Rüzgara kapılan çocuk, balkon demiri arasında mahsur kaldı

Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir, Gazetemize yaptığı açıklamada,  BAY olmamız nedeni ile lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek Yozgatspor maçına iyi hazırlandıklarını belirtti.

Şimşir,  Takım olarak tüm zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.   Allah´ın izni ile de ligin sonunda tüm zorlukların üstesinden gelmiş bir Türk Metal Kırıkkalespor göreceğiz dedi.

Taraftar gruplarını ve tüm Kırıkkale halkını zorlu maça davet eden Şimşir, Zorlu bir müsabaka bizi bekliyor. İşin zorluğunun bilincinde çalışmalarımızı yapıyoruz dedi. Şimşir,  Kritik maça tüm futbolcularım konsantre olmuş durumda bundan önceki maçlarda olduğu gibi iç saha maçlarını firesiz geçmek istiyoruz. Rakibimiz son derece ciddi bir ekip. Biz kazanmak istiyoruz ve kazanmak zorundayız. Her hafta zorluk derecesi daha da artacak. Hedeflere ulaşmak kolay olmuyor. Hedefe ulaşmak için zorlukların üstesinden gelmemiz gerekiyor dedi.