Balışeyh’te coşkulu Gençlik Şöleni! Spor, eğlence ve dayanışma bir arada Balışeyh’te coşkulu Gençlik Şöleni! Spor, eğlence ve dayanışma bir arada


 

KIRIKKALE´NİN HEDEFİ HER ZAMAN EN ÜST NOKTADIR

Teknik patron Şimşir, Zorlu bir maratonun sonlarına yaklaşıyoruz şu an itibarı ile istediğimiz hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye çalışıyoruz. Şu anki hedefimiz play-off´u geçip istediğimizi elde etmek.  Önümüzde zor bir play –off karşılaşması var dedi. Şimşir, Her maçın bizim için önemi ve değeri var. Sarayönüspor karşısına mutlak kazanmak için çıkacağız. Kırıkkalespor oynadığı her ligde hedefi her zaman en üst noktadır. O yüzden elimizden geleni yapacağız.  Bu şehrin takımını 3. Lige çıkarma sevincini ve mutluluğunu yaşatmak istiyoruz. Kırıkkalespor kendini kanıtlamış ve mazisi başarılarla dolu bir takım. Bu camia ve bu taraftarlar bu başarıyı çoktan hak ediyor dedi.

 

FUTBOLCULARIM BU MAÇIN BİLİNCİNDE

Pazar günü  Afyon´da 5. Grup lideri Konya temsilcisi Sarayönüspor ile 3. Lige çıkma adına rakipleri ile kozlarını paylaşacaklarını ifade eden Teknik patron Şimşir, Sarayönüspor maçının önemini bütün camia biliyor. Afyona gelecek olan binlerce Seyircimiz önünde mutlaka galibiyet için sahaya çıkacağız. O yüzden takımla yapmış olduğumuz toplantılarda bu maçın önemini belirttik. Futbolcu kardeşlerimizde bunun bilincinde. Maçın son dakikasına kadar yüksek tempoda oynayıp galip geleceğiz ifadesini kullandı.