HAİN SALDIRIYA KINAMA

Kırıkkale Büyük Anadoluspor haftalık çalışmalarına Ay-yıldızlı ve Azerbaycan bayraklarıyla çıkarak başladı. Kırmızı-lacivertli yönetim, teknik heyet ve futbolcular Ermenistan´ın sivil yerleşim yerlerine haince saldırısını kınarken, Azerbaycan´a desteklerini ortaya koydu. Antrenman öncesi bir basın açıklamasında bulunan Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça “Malumunuz şuanda Azerbaycan toprakları işgal altında. Oradaki kardeşlerimiz şuanda dünyanın gayrimeşru çocuğu Ermenilerle savaş halinde. Bizde her platformda Azerbaycanlı kardeşlerimize manevi anlamda destek olmak istedik. Bugünkü Antrenmanımıza futbolcularımız da Ay Yıldızlı bayraklarla ve Azerbaycan bayraklarıyla çıkarak Azerbaycanlı yüreklerimizin kardeşlerimizle birlikte olduğumuzu ortaya koydular” şeklinde konuştu.

Bir uyarı da Kırıkkale Valiliği’nden! Tedbir almakta fayda var! Bir uyarı da Kırıkkale Valiliği’nden! Tedbir almakta fayda var!

DUALARIMIZ AZERBAYCANLI KARDEŞLERİMİZLE

Başkan Uça “Ben inanıyorum ki Azerbaycanlı kardeşlerimiz Ermenilere gerekli dersi vereceklerdir. Kardeşlerimiz Türk´ün gücünü bir kez daha tüm Dünyaya göstereceklerdir. Dualarımız her zaman Azerbaycan´da yaşayan Türk kardeşlerimizle olduğunun bilinmesini isteriz. İnşallah kısa zamanda işgal altında bulunan topraklar Ermenilerden kurtarılarak tekrar Azerbaycan toprağı haline getirilecektir. Allah güç kuvvet versin yollarını açık etsin. Tüm dünya Ermenilerin bu vurdumduymaz davranışını kınamaya toprakları işgal edilen Azerbaycan´a destek olmaya davet ediyoruz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu