Samsun Bulvarı Nokta Durağı mevkiinde hizmet verecek olan kliniğin açılışına Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Kırıkkale ve çevre hastanelerin hekimleri ve vatandaşlar katıldı. Çeşitli ikramların yapıldığı açılışta Doç. Dr. Yavuz Şimşek, açmış olduğu kliniğin tanıtımını yaptı. Birimleri Vali Yardımcısı Arslaner ve diğer davetlilere gezdiren Doç. Dr. Yavuz Şimşek, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Geçmişte Özel Yaşam Tıp'ta çalışan ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Yavuz Şimşek, tüm ayrıntılarını düşündüğü kadın hastalıkları ve doğum kliniğini Kırıkkale halkının hizmetine sundu. Samsun yolu bulvarı Nokta durağı mevkiinde açılan muayenehane, hasta mahremiyeti ve rahat ulaşım açısından oldukça avantajlı bir konumda. 300 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan klinik içinde gebe ve jinekolojik muayeneler ayrı bölümlerde gerçekleştiriliyor. Gebeler için NST bölümü de bulunan klinikte ayrıca laboratuvar birimi de yer alıyor. Yavuz Şimşek kliniğinde Türkiye'de az sayıda merkezde yapılan tetkiklerin tümü için kan alınıp Ankara'daki anlaşmalı laboratuvarlara iletiliyor ve 1-2 gün içinde hastalara sonuçları bildiriliyor. Hastanın kliniğe girişinden, tedavisi bitip ayrılana kadarki sürede kullanılan tüm malzemeler tek kullanımlık. Herhangi bir hastada kullanılan hiçbir malzeme, bir başka hasta için tekrar kullanılmıyor.

Kırıkkale'deki bir eksikliği giderdi

Kliniğinde görüştüğümüz Doç. Dr. Yavuz Şimşek, amaçlarının kapsamlı bir kadın sağlığı hizmetini, aileler için konforlu bir ortamda sunmak olduğunu belirtti. 'Hedefimiz, kadın hastalıkları ve doğum konusunda hemşerilerimizin Ankara'ya gidişini kesecek kalitede ve donanımda hizmet vermek' şeklinde konuşan Yavuz Hoca, daha önce Kırıkkale'de bir eksiklik olarak gördüğü bu hizmeti kendi kliniğinde vermenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Poğaça neden mide yanmasına neden olur? Poğaça neden mide yakar? Poğaça neden mide yanmasına neden olur? Poğaça neden mide yakar?

Randevu sistemi uygulanacak

Hastaların 233 03 03 ve 0532 711 99 11 no'lu telefonlardan muayene randevusu alabileceğini belirten Dr. Şimşek, ayrıca muayene olmak isteyen hastaların www.kirikkalekadindogum.com web sitesinden de iletişime geçebileceğini ekledi. Kendi kişisel websitesi olan www.kirikkalekadindogum.com adresini kadın hastalarıkları, gebelik ve doğum ile ilgili zengin bir içerikle doldurduklarını ve sürekli güncellediklerini söyleyen Dr. Şimşek, bu sitedeki bilgilerin tüm okuyuculara yararlı ve anlaşılır bilgiler sunduğunu vurguladı. Hasta mahremiyeti ve kaliteli sağlık hizmetinin vazgeçilmez kriterleri olduğunu bildiren Dr. Şimşek, ayrıca muayenehanede resmi kurumlarla anlaşmaları bulunmadığını ve sadece özel hasta muayenesinin yapıldığını belirtti.