BAŞKAN EKİPLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Hacılar Kasabasında uzun süredir bozuk olan yollar vatandaşları canından bezdirmişti. Hacılar Belediyesi tarafından yol çalışmalarının yapımına başlanması vatandaşları son derece memnun etti. Asfalt çalışmalarına başlayan ekipleri yalnız bırakmayan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, çalışma öncesinde kurban kesti. Başkan Koyuncu´ya teşekkür ve dua eden vatandaşlar yıllardır özlemle beklenen yol çalışmalarını heyecanla takip etti.

Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

 

TEŞEKKÜRLER KOYUNCU

Sunulan hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, “Çalışmanın bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz. Uzun yıllar özlemle beklenen ve geç kalınmış bir hizmeti Hacılar Belediyemiz hayata geçiriyor. Bir yerin kalkınması için öncelikle ulaşım ağının sağlıklı olması lazım. Hacılara yol hizmeti sunmasından dolayı Başkanımız Sayın Mehmet Koyuncu´ya ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Allah emeği geçen herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.

 

DEVLETİN PARASINI MİLLETE HARCIYORUZ

Çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Koyuncu ise “Uzun süredir bozuk olan yollarımızı asfalt ile kavuşturuyoruz. Biz burada kazanın belanın def olması hayırların feth olması Allah´ın rızası için kurban kesilerek çalışmaları başlattık. Bu devletin parasını bu millete hizmet olarak harcarsanız her şey çok daha muntazam olur” dedi. Haber: Kenan Kuzucu