Düzenlenen anma programına Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Sulakyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Sulakyurt İçle Jandarma Komutanlığı personeli, Koru Köyü Muhtarı Mustafa Öztürk, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, Kırıkkale Şehitlik Camii Din görevlisi Niyazi Gevrek, Şehit ve Gazi aileleri ile Koru Köyü vatandaşları katılarak kederli ailenin yanında oldu. Şehit, Pilot Astsb. Kd. Çvş. Hamza Çetin 'İstanbul - Samandıra 2.Helikopter Taburu,4.Filo Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 08 Haziran 1988 tarihinde Mardin İli Deyrülzafara mevkiinde helikopterin Terör Örgütü üyeleri tarafından düşürülmesi sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştı. Evli olan Şehidimizin Ganime ve Veysel Karani isimlerini verdiği iki çocuk babası olduğu belirtildi.

Yasin okundu

Yozgatlı kadınlar üretiyor, Ankara, Sakarya, Kırıkkale ve Kayseri'de satılıyor Yozgatlı kadınlar üretiyor, Ankara, Sakarya, Kırıkkale ve Kayseri'de satılıyor

Şehit Hamza Çetin baba ocağı ziyareti sonrası Kaymakam Harun Kazez ve beraberindekiler Şehidimizin Koru Köyü Mezarlığındaki kabrini ziyaret ettiler. Kırıkkale Şehit Camii Din görevlisi Niyazi Gevrek tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Yasin-i Şerif sonrası bütün Şehitlerimiz için dua etti. Çetin ailesi, Şehidimizin anısına Köy Konağında misafirlerine yemek ikram etti.