Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şehitlerimizin hatıralarını canlı tutmaya devam ediyor. Dernek binasında Şehit Erdal Karagöz için bir anma programı düzenlendi. Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Garnizon Komutan Vekili Bakım Albay Mehmet Sadık Akça, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Hacılar Kasabası Jandarma Karakol Komutanı Tolga Şahintürk, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı

Rahmetle anıyoruz

Evde Espresso Nasıl Yapılır? Evde Espresso Nasıl Yapılır?

Misafirlere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Dernek Başkanı Rıfat Öcal Şehit Erdal karagöz hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Öcal ' Erdal Karagöz Diyarbakır İli Silvan İlçesi'nde görev yaparken 16.01.2001 tarihinde terör örgütüne düzenlenen bir operasyon sırasında askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucunda şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Şehidimizin evli ve bir çocuk babasıdır. Şehidimizin bizlere emaneti olan kızı Fatmanur Karagöz, Kırıkkale Özel Yonca Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde eğitim öğretimine 9. sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir' dedi. Düzenlenen programda Babası Şehit olduğunda henüz 6 aylık bebek olan Fatmanur tarafından babasına yazdığı özlem dolu mektubu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü tarafından okunurken salondakiler gözyaşlarına boğuldu.

Kabri ziyaret edildi

Dernekteki programdan sonra Şehit Erdal Karagöz'ün Hacılar Kasabası mezarlığında bulunan kabri başında Hacılar Kasabası Merkez Camii Din Görevlisi Abudulkadir Eren tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve Dualar edilerek rahmetle anıldı.