Büyük sorumluluk
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı dün yapılan devir teslim törenin ardından partililerin ve vatandaşların tebriklerini kabul etti. Saygılı tebrikleri kabul ederken kısa bir konuşma yaptı. Saygılı 'AK Partiye ve bana güvenen herkese teşekkür ederim. Seçim öncesinde söylediğim gibi alabileceğimiz en çok oyu alarak bu makama oturmak istediğimi söyledim. Sağ olsun halkımız büyük teveccüh göstererek bizi destekledi ve verdikleri oylarda bu makama seçtiler. Aldığımız oy oranı partimizin bugüne kadar aldığı en büyük oy oranı.Bu yüzden büyük sorumluluk aldık.Bu sorumluluğun gereğini yerine getirmek zorundayız' şeklinde konuştu.
Birimleri gezdi bilgi aldı
Sabah saatlerinde yapılan devir teslim töreninden sonra tebrikleri kabul eden Başkan Saygılı öğleden sonra ise mesaisini Belediye Hizmet binasında bulunan hizmet birimlerin gezdi. Tek tek katları dolaşan ve birimlerde çalışanlarla tanışan Saygılı çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Saygılı birimlerde yapılan işleri ve işleyişler, birim müdürleri amirleri ile gezerken çalışmalar hakkında da sık sık soru sorduğu görüldü. Saygılı Kırıkkale Belediyesinde yeni bir dönemin başladığını önümüzdeki günlerde bunun daha belirgin bir hal alacağını ifade etti.
Mesai saati uyarısı
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gezdiği tüm birimlerde müdür, amir ve çalışanlara mesai saati konusunda uyarılarda bulundu. Saygılı 'Hizmetlerin seri bir şekilde yerine getirilmesi için zamanı iyi kullanmamız gerekiyor. Bu yüzden tüm çalışanlar mesai saatlerine riayet etmek zorundalar. Zamanı verimli kullanmak zorundayız. Mesai saati başladığında herkesin görevinin başında olması gerekiyor. Bu konu hakkında gelecek günlerde ne kadar kararlı olduğumu sizlerde göreceksiniz' şeklinde uyarılarda bulundu
Tahakkuk servisinde bilgi aldı
Su tahakkuk servisine geçen Saygılı burada yapılan işlemler hakkında geniş bilgi aldı. Burada rastladığı vatandaşların tebriklerini de kabul eden Saygılı kendisine gösterilen ilgiden ve başarı dileklerinden dolayı memnun olduğu görüldü.Saygılı servis çalışanlarına tahakkukların arttırılması talimatı veren Saygılı 'Burasın belediyenin görünen yüzlerinden biri. Vatandaşlara sıcak ve ilgili davranın. Gelirimizin artması içinde tahakkukların artması için çalışma yapın' şeklinde konuştu.


*/*/*/*/*/*/
İlk ziyaret Onar'dan


Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya ilk resim ziyaret Emniyet Müdürü Hasan Onar'dan geldi. Onar Saygılı'yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı'yı makamında ziyaret etti. Belediye başkanlığı görevine seçildiğinden dolayı Başkan Saygılı' yı kutladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da Sayın Hasan Onar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini belirtti.