Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı önceki gün teravih namazının ardından eşi Hilal Saygılı ve çocuklarıyla Cumhuriyet Meydanında kurulan Ramazan Sokağındaki stantları gezerek esnaflardan alışveriş yaptı.

Ebru yaptılar

Stantlarda ebru sanatı Halk Eğitime bağlı dikiş nakış sergisi ve el sanatları Saygılı ailesinin dikkatini çekti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı' nın en büyük kızı olan Elif Sena Saygılı ebru sanatı standında duran görevli ile beraber ebru yaptılar. Stantlarda gazeteden geri dönüşüm ile yapan sepetler de dikkati çekti. Ön yapım aşamasını izleyen Saygılı ailesi stantları gezerek çay salonunda beraberinde gelen meclis üyeleri bayanları ile sohbet etti.

Vatandaşı dinledi

Bahşılı'da kadınlar günü etkinlikle kutlandı Bahşılı'da kadınlar günü etkinlikle kutlandı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da teravih namazı sonrasında AK Parti İl Başkanı Sayın Mürsel Akçay, Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım ve Belediye Meclis üyeleri ile Ramazan sokağın da sohbet ettiler. Başkan Saygılı, aynı zamanda vatandaşların sorunlarını dinledi. Uzun uzun vatandaşlarla sohbet eden Başkan Saygılı gece geç saatlerde Ramazan Sokağını alanından ayrıldı.