Düzenlenen programda öğrenciler Kur´ân-ı Kerim öğrenmenin ve okumanın faziletlerini anlatan hadisleri sırasıyla okudular. Kur´an-ı Kerim okumayı yeni öğrenen öğrenciler aileleri, hocaları ve bütün Müslümanlar için samimi ve içten dualar yaptılar. Günahsız yüreklerin Kur´an´la buluştuğu bu güzel günde öğrencilerin ailelerinin sevinçli ve heyecanlı oldukları görüldü.

 

Çocuklarımız bize Allah´ın emaneti

 

Önal, “19 Mayıs, gençlere verilen değeri ve güveni göstermektedir” Önal, “19 Mayıs, gençlere verilen değeri ve güveni göstermektedir”

Şube müdürü Demir Keskin bu tür şenliklerin Yaz Kur´an Kursu öğrencilerinin Kursa devam edebilmelerini sağlamak açışından önemli olduğunu ifade etti. Ailelere ve öğrencilere Kur´an Kursu hizmetlerinin önemi ve kazanımları hakkında kısa bir konuşma yaptı. Çocuklarımızın bize Allah´ın emaneti olduğunu hatırlattı ve onların dini eğitiminin çok önemli olduğunu söyleyerek ailelerin bu konuda çok dikkatli ve duyarlı davranmaları gerektiğini vurguladı. Program Şube Müdürü Demir Keskin ve Kur´an Kursu Öğreticisi Semra Turbay tarafından verilen hediyelerle ve yapılan ikramlarla sona erdi.