İL MÜDÜRÜ YILMAZ PROJELERDEN YARARLANAN ÇİFTÇİLERİ ZİYARET ETTİ

SAHADAYIZ VE ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs coşkuyla kutlandı Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs coşkuyla kutlandı

 

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunularak destek alan çiftçileri işletmelerinde ziyaret etti.

 

KOP İLE YAZ SERACILIĞI

İl Müdürü Yılmaz, İl Müdürlüğü tarafından KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunularak KOP ile yaz seracılığı, KOP ile çilek yetiştiriyorum ve KOP ana arı yetiştiriciliği projelerinden yararlanan çiftçilerin işletmelerini ziyaret etti. Burada gazetecilere bir değerlendirme yapan İl Müdürü Sırrı Yılmaz “Projelerimiz, ilimiz tarımına yön vermek ve ilimizde tarımın geleceğine yönelik sağlam temeller oluşturmak için ciddi bir planlama sürecinin neticesinde hayata geçiriliyor. Her bir projemizin hazırlanışından uygulamaya koyulmasına kadar gösterdiğimiz özeni projelerimizin devamlılığı konusunda da sürdürüyoruz”

 

“Yaz seracılığı projemiz ile üretime başlayan birçok çiftçimiz şu an kendi imkanları ile seralarını büyütüyor. Ana arı yetiştiriciliği projemiz sayesinde ilimizden diğer illere ana arı satışları gerçekleşiyor. Çilek yetiştiriciliği projemiz ile ilimiz de üreticimiz için alternatif bir gelir imkânı ve ilimiz ürün yelpazemizde çeşitlilik meydana geliyor. Biz ekibimizle sürekli saha da ve çiftçimizin yanındayız. Bu şekilde projelerimizi sağlam temeller üzerine oturtarak, ilimiz tarımının geleceği adına emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu. Haber: Kenan Kuzucu