PROJE TAMAMLANDI

Kırıkkale il Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, etkili iletişim teknikleri eğitimi 79 kişi 112 acil çalışanına 6 gün boyunca Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütücülüğü yapılan ve 112 Çağrı Müdürlüğü tarafından ortağı olan etkili iletişim eğitimi projesinin tamamlandığını açıkladı.

MKE’nin yazılı sınav sonuçları açıklandı! MKE’nin yazılı sınav sonuçları açıklandı!

 

ZOR DURUMLARDA İLETİŞİM

Dr. Uzun, eğitim kapsamında stres, zor durumlarda iletişim, empati, telefonla iletişim ve zaman yönetimi konularında uygulamalı olarak eğitim verildiğini belirterek, 'Projemizi destekleyen Ahiler Kalkınma Ajansı´na, ortağımız 112 Çağrı Merkezi Müdürlüğü´ne ve eğitimcilere teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanı arkadaşlarımızın bu projeyle daha donanımlı hale geldiğini ve bu tecrübelerini en iyi sağlık hizmeti sunumunda saha da vatandaşlarımıza yansıtacaklarından kuşkum yok' dedi.

 

112 ACİL ÇALIŞANLARINA SERTİFİKALARI VERİLDİ

Sertifika törenine Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, 112 Çağrı Merkezi Müdürü Muhammed Ali Tekinay, Ahiler Kalkınma Ajansı Kırıkkale temsilcisi ve kursiyerler katıldı. Yapılan konuşmalarda, özellikle acil sağlık hizmetlerinde iletişimin çok önemli olduğu, vatandaşa zor anlarında yanlarında olunması noktasında en iyi iletişim kurallarının kullanılması, verilen hizmetin kalitesini daha da artırılacağı belirtildi. Konuşmaların ardından 112 acil çalışanlarına sertifikaları verildi.