Kırıkkale’nin genç nüfusuna şaşıracaksınız! Kırıkkale’nin genç nüfusuna şaşıracaksınız!

AİLE HEKİMLERİ TOPLANDI

Keskin Kaymakamı Muammer Köken Başkanlığında, Keskin Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Salih Süha Çetin, Keskin Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr. Engin Gençay, Dr. Ümit Yüksel, Dr. Hanım Ulu Pekgöz,Dr. Tuğrul Bıyıklıoğlu´nun katılımları ile Kaymakamlık Makamında Toplantı yapıldı.

 

SORUNLAR VE ÇÖZÜM YOLLARI

Toplantıda Kaymakam Köken; 'Sağlık hizmetinin daha iyi verilebilmesi amacıyla her birimin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Sahada karşılaşan sorunlar ve çözüm yollarını tartışmak için burada toplanmış bulunuyoruz' dedi ve katılımları nedeniyle doktorlara teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

 

TOPLANTI KONULARI

Toplantıda; Keskin Aile Sağlı Merkezinde görev yapan doktor ve sağlık personelinin mesai saatleri, esnek mesai uygulaması ve aile hekimlerinin verdikleri gezici yerinde sağlık hizmetleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim gören öğrencilere spor müsabakalarında istenen sağlık raporlarının verilmesi, Keskin Aile Sağlığı Merkezinden hizmet alan vatandaşlara güncel konularda eğitim verilmesi, Keskin Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan aile hekimleri arasında hasta kaydı alıp-verme usulleri, ana başlıkları altında durum değerlendirmesi yapılıp karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Haber: Kenan Kuzucu