Kırıkkalespor hafta sonu grupta zirve yarışında yer alan, ancak son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle cadı kazanına dönen Yozgatspor ile Fikret Karabudak stadyumunda karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Yozgatspor cephesinde sıkıntılar bitmezken Kırıkkalespor'da neşe ve sukunet hakim. Kırıkkalespor ilk devrenin son maçında üç puan alarak zirvede ağırlığını iyice hissettirmek istiyor. Maç hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antremanlarla devam eden kırmızı şimşeklerde neşe hakim.

Futbolcularımıza güveniyorum

Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş zorlu Yozgatspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulndu. Karakuş Yozgatspor'un grubun güçlü takımlarından biri olduğunu son haftalarda istemediği sonuçlar aldığını bu yüzden teknik kadroda değişikliğine gittiğinin altına çizerek 'Çok zor bir maç bizi bekliyor. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz.İlk devrenin son maçında üç puan alarak ilk devreyi zirve adayı takımlar içerisinde kapatmak istiyoruz. ' ifadesini kullandı.

90 dakika destek

Tofaş Spor Okulları Kırıkkale’de Tofaş Spor Okulları Kırıkkale’de

Kulüp Başkanı Karakuş Kırıkkalespor taraftar derneklerine çağrıda bulunarak Yozgat karşılaşmasında 90 dakika boyunca takımlarına destek vermelerini istedi. Karakuş taraftarları taşkınlık yapanları uyarmalarını isteyerek 'Maç içerisinde gerek rakip takım gerekse hakemlerden beklenmedik hareketler ve kararlar çıkabilir. Taraftarlarımız ani refleks göstererek istenmeyen harekette ve küfür etmesin. Bundan önce oynadığımız karşılaşmalarda haksız yere cezalar aldık. Bu yüzden kulüp ekonomik olarak sıkıntı yaşadı. Bunu yanı sıra taraftarlarda takımlarından uzak kaldı. Bu yüzden Yozgat maçında taraftarlarımızdan isteğimiz takımlarını desteklemeleri. Aşırı kaçan kötü tezahurat ve taşkınlıktan uzak durmaları. Onların vereceği destekle sahadaki futbolcularımızda motive olacaktır' ifadesini kullandı.