ROKETSAN MASAYA YATIRILDI

Google sonuçları açıklandı! Kırıkkale ile ilgili ilginç arama! Google sonuçları açıklandı! Kırıkkale ile ilgili ilginç arama!

Roketsan, Dinek Dağı bölgesinde bulunan 20 bin dönümlük bir alana tesis kurmayı hedefliyor. Bu kapsamda Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı ve Roketsan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Yiğit ve Roketsan A.Ş Genel Müdürü Murat İkinci, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın da katıldığı ziyarette, Roketsan´ın ilimizde yürüteceği proje çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

 

MKE´DEN SONRA ÖNEMLİ İKİNCİ TESİS

Ülkemizin savunmasına ve şehrimizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan tesisin tüm aşamalarını yakından yetkililer, “Önümüzdeki yıllar, savunma sanayi başta olmak üzere her alanda Kırıkkale´mizin yılları olacak. MKE´den sonra ilimizi savunma sanayinin en önemli merkezi haline dönüştürecek Roketsan Roket Üretim Geliştirme Tesisi Projesi´nin uygulanacağı alanda güzel işlere imza atacağız. İnşallah çok büyük ve güzel çalışmalar gerçekleştirilecektir. Roketsan Kırıkkale´ye çok yakışacak” denildi. Haber: Kenan Kuzucu