Pazar yeri giriş çıkışları kontrol altında

 

Hıdırellez nedir? Hıdırellez neden kutlanır? Hıdırellez nedir? Hıdırellez neden kutlanır?

Coronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında Sulakyurt genelinde pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarında gerekli güvenlik tedbirleri alınarak, kontrolsüz giriş ve çıkışlar engelleniyor.

 

GEREKLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILIYOR

Pazar yerlerinin farklı noktalarında vatandaşların kullanabileceği giriş ve çıkış koridorları oluşturulurken, pazar yeri içerisindeki esnaf ve vatandaşların sosyal mesafe konusunda ve hijyen kuralına uyması için gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. Pazar ve satış yerlerinde ambalajsız satılan yaş sebze ve meyvelerin tüketicilerce temas edilmeden, doğrudan pazarcı esnafı tarafından hijyen koşullarına dikkat edilmek suretiyle poşetlenerek, satışının yapılması sağlanıyor.

 

EMİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Pazar yerine giriş çıkışlar kontrol altına alınarak yönetmeliğe uygun hale getirildi. 65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı olanların, çocuklarımızın ve işi olmayan vatandaşlarımızın sokağa ve Pazara çıkmamaları için Emniyet ve zabıta ekiplerimiz kontrollerini devamlı yapıyorlar. Evinde kalan hemşehrilerimizin alışverişlerini yapıyoruz. Sulakyurtlu hemşehrilerimizin emirlerini bekliyoruz” dedi. Haber: Ahmet Ünal