KESKİN KÜTÜPHANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Takım elbise alırken nelere dikkat edilmeli? Takım elbise alırken nelere dikkat edilmeli?

Milletvekili Öztürk, Kırıkkale merkez, Keskin ve Bahşılı ilçelerini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu. Milletvekili Öztürk ilk olarak Keskin ilçesini ziyaret etti. Keskin Belediye Başkanımız Dede Yıldırım ile birlikte Keskin´in tarihi yerlerinde incelemelerde bulunan Öztürk, ilçemizde yapımı tamamlanıp yakında açılışı gerçekleşecek olan ilçe kütüphanesini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

 

KİTAPLARDAN FAYDALANIN

Kütüphane ziyaretinde Milletvekili Öztürk, “Öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla kütüphanemizin modern hale gelmesi için elimizden geleni yaptık” diye konuştu. Kütüphane ziyareti sonrasında Bahşılı ilçesine geçen Milletvekili Öztürk, Belediye Başkanı İbrahim Uyar´ı makamında ziyaret etti.

 

EMANETLERİ EMANETİMİZDİR

Öztürk, Başkan Uyar ile birlikte geçtiğimiz günlerde Diyarbakır´ın Sur ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yusuf Alsancak´ın Yeni Mahalle´de bulunan baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Öztürk, “Tüm kahraman şehitlerimizin ruhu şad olsun, emanetleri emanetimizdir. Acımız büyük ve derin. Hepimizin başı sağolsun. Rabbim sabırlar versin. Tüm kahraman şehitlerimizin ruhu şad olsun”

 

HASTA ZİYARETİNDE BULUNDU

Daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret eden Öztürk, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, hasta yakınları ile bir süre sohbet etti. Hastanede yatmakta olan hastalarla hasbihal eden Öztürk, hastalardan hastaneden memnun olup olmadıklarını sordu. Hastanelerin 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu belirten hasta yakınları, AK Parti iktidarından önce hastanelerde yaşanan sıkıntıları hatırlatarak, ‘Allah bir daha o günleri yaşatmasın´ dediler.

 

GAZİ BAŞKAL´I ZİYARET ETTİ

Son olarak Öztürk, geçen yıl Ağustos ayında Erzurum´un Hınıs ilçesinde teröristlerin kurduğu hain pusu sonucu düzenlenen saldırı sonrasında aracın altında kalıp yaralanan ve uzun süredir Ankara GATA´da gördüğü tedavinin ardından evine gelen Gazimiz Hasan Başkal´ı ve ailesini ziyaret etti. Gazimizin durumu ile ilgili ailesinden bilgi alan Öztürk, Gazi Hasan Başkal´ın tedavisinin daha iyi şartlarda devam edip, biran önce sağılığına kavuşması için bir takım görüşmeler yaptı.