GÜVENLERİ YERİNE GELDİ

Kırıkkale’nin kızları Türkiye Finalinde Kırıkkale’nin kızları Türkiye Finalinde

Oyuncuların kendine güveninin geldiğine işaret eden Tolga Özkan, Tabii ki bu güven maçlara da yansıyor. Bu sezon ilk kez 5 maç üst üste galip geldik.  Öyle ki bu maçlarda da taraftarlarımızdan yoksun olarak oynamamıza rağmen sahadan 3´ er puanla ayrılarak yolumuza devam ediyoruz dedi.

Özkan,  Takım üzerinde yaşanan onca olumsuzluklara rağmen ve Kritik maçlarda alınan bu seri galibiyetler futbolcularımıza eksi olarak değil artı olarak yansıdı.  Alınan bu galibiyetlerle de takım huzur buldu, camia huzur buldu, taraftarlar huzur buldu. Yakaladığımız bu seri galibiyet bizi farklı bir psikolojiye sokmayacaktır ifadelerini kullandı.

HER MAÇIMIZ FİNAL

Takımın her maçta aynı ciddiyetle mücadele edeceğini vurgulayan Özkan şöyle konuştu. Şimdi bu hafta sonu evimizde Azatlıspor ile oynayacağız. Zor bir maç olacaktır ama sahadan yine 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Ligin bitimine 3 hafta kaldı, her maç kendi içinde zorlu olacak. Biz mutlu sona ulaşmak için tüm maçlara galibiyet için çıkacağız, bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularımızda ve teknik ekibimizde bu konuda müthiş bir inanış var dedi.