Yenimahalle Devebağırtıran mevkiinde ikamet eden 72 yaşındaki Halil Aktaş evlat hasreti ile yandığını söyledi. 19 yıldır erkek evladı Erdoğan Aktaş'tan haber alamadığını söyleyen acılı baba ölmeden önce tek isteğinin oğluna kavuşmak olduğunu söyledi.

Arkadaşları elimden aldı

Hayali kadınlara nefes olmak Hayali kadınlara nefes olmak

Halil Aktaş oğlu Erdoğan Aktaş'ın 19 yıl önce Zafer Caddesinde bir iş yerinde çalıştığını hiç tanımadığı arkadaşları ile Antalya'ya çalışmaya gittiğini ifade ederek 'Arkadaşlarının hiç birini tanımıyordum. Antalya'ya çalışmaya gidiyorum diyerek evden ayrıldı. O gündür bu gündür kendisinden haber alamadık. Hiç aramadı sormadı. Nereye gitti. Kimle gitti. Şimdi nerede ne halde en kötüsü yaşıyor mu yaşamıyor mu onu bile bilmiyorum' şeklinde konuştu. Halil Aktaş oğlu Antalya'ya gidip kaybolduktan iki sene sonra bir Antalya'dan bir bayanın kendisine telefon ederek oğlu Erdoğan'nın Antalya'da olduğunu söylediğini daha sonra hiçbir haber alamadıklarını söyledi. Maddi imkanı olmadığı için Antalya'ya da gidemediğini söyledi.

Annesi Erdoğan diye diye vefat etti

Halil Aktaş 19 yıllık hasretin sona ermesini için yetkililerden yardım istediğini belirterek' Eşim oğlumuzu son kez görmek istiyordu. Yaklaşık dört yıl önce oğlunun ismini sayıklayarak vefat etti.Benim isteğim ölmeden oğlum Erdoğan'ı son bir kez olsa da görmek. Vefat etmiş olsa bile en azından mezarını bilmek görmek istiyorum ' şeklinde konuştu.