3 GRUPTA MÜCADELE ETTİLER

26-29 Şubat 2016 tarihleri arasında 17 Ağustos ve Yenimahalle Spor Salonu´nda düzenlenen Okul Sporları Gençler B Grup müsabakalarına 11 ilden 236 sporcu katıldı. Okul Sporları Kızlar B Grup müsabakalarına; Afyon, Aksaray, Ankara, Bilecik, Çankırı, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Yozgat katıldı. 3 grupta mücadele eden takımlardan Ankara, Kayseri ve Çankırı grup birincisi olarak yarı finallerde yarışmaya hak kazandılar.

NEVŞEHİR YARI FİNALLERDE

Okul Sporları Erkekler B Grup müsabakalarına; Aksaray, Ankara, Kayseri, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat katıldı. 2 grupta mücadele eden takımlardan, Ankara ve Kayseri grup birincisi oldu ve en iyi grup ikincisi olan Nevşehir yarı finallerde yarışmaya hak kazandı.

Kırıkkale’nin kızları Türkiye Finalinde Kırıkkale’nin kızları Türkiye Finalinde

236 SPORCU KATILDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü 17 Ağustos ve Yenimahalle Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda 11 ilden 18 takım, 236 sporcunun mücadele ettiği Okul Sporları Gençler B Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Müsabakalarda kardeşlik, yardımlaşma, centilmenlik ve kaynaşmanın ön plana çıktığını belirten Müdür Ünlü, müsabakalara katılan sporculara ve antrenörlerine teşekkür etti ve yarı finallerde yarışmaya hak kazanan katımlara başarılar diledi.