SU ARITMA TESİSİNİ GEZDİLER

Özel Gazi Koleji 6-A ve 6-B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Zehra Al, Sinan Kürşat Baycan ve Rehber Öğretmenleri Mehtap Serbestoğlu eşliğinde  Dünya Su günü sebebiyle ilimizde bulunan Su Arıtma Tesisini ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldılar.

O ilçede vatandaşlar belediyeye gitmeden işlemlerini yapıyor O ilçede vatandaşlar belediyeye gitmeden işlemlerini yapıyor

SUYUMUZA SAHİP ÇIKIN

Okul Müdürü Mehmet Al yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz tüm canlılarımız için hayat kaynağı olan suyun hangi aşamalardan geçerek, ne gibi işlemler sonucu kullanıma hazır olduğunu yerinde ve yetkili kişiler tarafından öğrenme fırsatı yakaladılar. Ayrıca onlara suyumuza sahip çıkmanın önemini de anlattık”

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Al “Bu gibi ziyaretlerimizdeki amacımız öğrencilerimize hazır bilgileri sunmak yerine onlara bazı şeyleri en etkili öğrenme yöntemlerinden biri olan yaşayarak ve yaşatarak öğrenme fırsatı sunmaktır” dedi. Son olarak Müdür Al, ziyaretlere çok önem verdiklerini ve gerek Değerler Eğitimi gerekse önemli gün ve haftalar kapsamında bu ziyaretlere devam edileceğini belirtti.