ÖDÜLÜ GEREK ALDI

Ödülü Kırıkkale Şubesi adına Kırıkkale İl Müftüsü ve TDV Kırıkkale Şubesi Başkanı Bekir Gerek aldı. Bilindiği üzere Nur Camii ve Külliyesi (cami, derslikler, seminer salonları, toplantı salonları, konferans salonları, derslikler, kütüphane, el sanatları bölümü, Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi Ofisleri, dini yayınlar) İl Müftülüğünün himayesinde Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulunun organizesinde yapıldı.

 

TOPLANTI VAN´DA GERÇEKLEŞTİRDİ

Ödüllerin verildiği 32. İl Müftüleri istişare toplantısı bu sene Van´da gerçekleştirildi.  Toplantıya Kırıkkale´den Kırıkkale İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi Başkanı Bekir Gerek ile birlikte bu sene ilk defa her ilin en büyük ilçe müftüsünün de davet edilmesi hasebiyle Yahşihan İlçe Müftüsü Arif Bayrak´da katıldı.

 

KALİTE VE VERİMLİLİK ARTMALI

Kırıkkale’de el konulan tüfekler ihale ile satılacak Kırıkkale’de el konulan tüfekler ihale ile satılacak

Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığının hizmet politikası, hizmette kalitenin ve verimliliğin artırılması, özellikle İslam dünyasının içinde bulunduğu durum, ülkemizdeki terör faaliyetlerine karşı kurumsal olarak yapılması gerekenler konuşuldu ve sonuç bildirgesi yayınlandı.