MKEK ülkemizin göz bebeği

 

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak, “Makine Kimya Endüstri Kurumu ülkemizin göz bebeği işyerlerinden birisidir. Türkiye´mizin savunma sanayisinin yeşerdiği şimdi derinlere güçlü kökler saldığı topraklar buradadır” dedi.

 

GENEL BAŞKAN KAVLAK AÇILIŞA KATILDI

Kırıkkale’yi üzen vefat! Savaş Geyik’in babası hayatını kaybetti! Kırıkkale’yi üzen vefat! Savaş Geyik’in babası hayatını kaybetti!

Türk Silahlı Kuvvetleri Mühimmat Ayır ve Ayıklama Tesisi Devreye Alma Töreni için Kırıkkale´ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak´da eşlik etti. Program sonrası Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesine ziyarette bulunan Genel Başkan Kavlak, burada Şube Başkanı Murat Demirbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Burada bir süre yönetim ile sohbet eden Kavlak, ülke gündemi ve son imzalanan zafer sözleşmesi ile ilgili bilgiler verdi.

 

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

“Makine Kimya Endüstri Kurumu ülkemizin göz bebeği işyerlerinden birisidir” diyen Genel Başkan Kavlak, Türk Metal´in kalbinin attığı topraklar burasıdır. Güzel ülkemizin, Türkiye´mizin Savunma Sanayisinin yeşerdiği şimdi derinlere güçlü kökler saldığı topraklar buralar. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun, dayanışmamız güçlü, saflarımız sıkı geleceğimiz aydınlık olsun” dedi. Haber: Ahmet Ünal,