Aşırı yağışlar tarım arazilerine zarar verdi Aşırı yağışlar tarım arazilerine zarar verdi


 Kısa adı Misiad olan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Feridun Öncel , beraberinde çalışma arkadaşları ve yakın dostları ile geçtiğimiz pazar günü Kırıkkale´ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Misiad´ın Genel Başkanı Baş Danışmanı Seyhan Koçak´ a ait Kırıkkale fidanlık´a gelen Feridun Öncel, burada Kırıkkale Alay Komutanı İsa Çakmak, Öz İletişim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Kırıkkale Odalar Birlik ve Borsalar Başkanı Süleyman Köstekli, Misiad Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Erkan ,Genel Başkan Baş Danışmanı Seyhan Koçak,misiad Genel Başkan Danışmanı Yusuf Ziya Özer, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Talat Akay, Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, Yol İş Sendikası 2 nolu şube Mali Sekreteri Ali Tuncel ve İş Adamı Benzer Olgun ile uzun bir süre sohbet etti.

Sohbette Misiad´ın partiler üstü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Genel Başkan Feridun Öncel Misiad´ın teşkilatlanmasının yurt içi ve yurt dışında hızla devam ettiğini söyledi. Misiad olarak bütün siyasi partilere eşit uzaklıkta olduklarını ifade eden Öncel, Türkiye´nin içinde bulunduğu duruma da değinerek herkese birlik beraberlik çağrısı yaptı.