Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 81 il 11 Branşta düzenlenen ve yaklaşık 2 bin sporcuyu bir araya getiren Anadolu Yıldızlar Ligi sona erdi. Anadolu yıldızlar ligine bu yıl ilk defa katılan minik kız takımımız yer, denge, barfiks, atlama masası kategorilerinden oluşan toplam dört kategoride yarışarak 16 takım arasından 5. Oldu.

40 bin TL destek

19 Mayıs ile Gençlik Haftası, tüm yurtta coşkuyla kutlanacak 19 Mayıs ile Gençlik Haftası, tüm yurtta coşkuyla kutlanacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü yaptığı açıklamada; ilimizde jimnastik branşına ilginin her geçen gün arttığının ve jimnastik branşının artık performans düzeyinde bir seviyede olduğunu belirten Ünlü, bu başarıda emeği geçen jimnastik antrenörü Didem Bülbül`e teşekkür etti. Ayrıca ilimizde jimnastik branşının gelişmesi için İl Müdürlüğümüze 40 bin TL`lik malzeme yardımında bulunan jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen`e bu zamana kadar vermiş olduğu destekler için ayrıca teşekkür ederim dedi.