MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk Kırıkkale’de seçim çalışmalarına devam ediyor. Kapı kapı dolaşarak Kırıkkale’li hemşerileriyle kucaklaşan Öztürk, çalışmalar sırasında esnafın ve sanayicinin sorunlarını dinledi ve Milliyetçi Hareket Partisine destek verildiğinde bu sorunların çözüleceğini belirtti.

 

 

Paramparça bir halde

 

Öztürk ; AKP İktidarında izlenmiş bulunan ekonomik gelişmelerin ülkeyi bunalıma sürüklediğini belirterek vatandaşın iktidarın halka göstermelik politika izlemesinden muzdariptir,bıkkın olduğunu belirtti. Öztürk “Bu hükümet ekonomik alanda da bıçak sırtı politikalar yürütmektedir. Ekonomik kalkınma maalesef çok düşük seviyelerde dolaşmaktadır. Kalkınma Bakanlığının sadece adı vardır. Ekonomik yönetim ve istikrar birbirinden habersiz paramparça bir haldedir. Siyasi sujeleri sürekli ön planda tutarak ekonomik yetersizliklerin ve kalkınma düzeyinin üzerini örteceklerini düşünüyorlar. Ama MHP iktidara geldiğinde millete göstermelik ekonomik istatistikleri ve yandaş ekonomi politikaları  son bulacak yapısal reformlar üretilerek her vatandaşın milli kalkınmaya katkısı arttırılacak” dedi.

 

Kobilere destek verilecek

 

Özgür Özel’in Kırıkkale ilgisi! Yine Kırıkkale’yi işaret etti! Özgür Özel’in Kırıkkale ilgisi! Yine Kırıkkale’yi işaret etti!

 Milletvekili Adayı Halil Öztürk  Ülkemizin dışa bağımlı olmayan  milli ve üretken bir ekonomi politikasına  ihtiyaç duyduğunu ve bu bağlamda da Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm kadroları ile harekete geçtiğini belirtti. Öztürk “Bu seçim beyannamesi ile Esnafın siftahsız kepenk kapatmasına çözümler üretilmiş olup  mikro işletmeler,küçük işletmeler ve orta büyüklükteki işletmelerin gelişimine  engel unsurlar  kaldırılacak eşitlikçi bir anlayış güdülerek gelişimleri hızlandırılacaktır. Emeğe ihtiyaç duyan işveren ile işe ihtiyaç duyan işçi vatandaşımın her ikisi de bu politikalar ile  problemsiz olarak hayatlarını sürdürecektir. Güçlü bir devlet olmanın yolu milli, bağımsız ve üretken bir ekonomi politikasından geçmektedir. Milliyetçi irade tüm çalışmalarını bu minvalde sürdürmektedir” dedi.