MHP Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer. Halil Öztürk ve Merih Karayol dün seçim çalışmaları kapsamında bazı kamu kurumlarını ziyaret etti. Burada çalışan personel ve vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, çalışmalar hakkında bilgi alarak, iyi çalışmalar dileklerinde bulundular. Kırıkkale’ye hizmet için yola çıktıklarını dile getiren Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, ilimiz için yapılacak çok hizmetlerin olduğunu ve bu sorunları gidermek için aday olduğunu vurguladı. Göçer, vatandaşın bu ilgisine sadece hizmet yapılarak karşılık verileceğini söyleyerek “ 13 yıldır hizmet ettiğini iddia eden iktidar partisi Kırıkkale’ye bir çivi bile çakmamıştır. Nüfusu giderek düşen ekonomisi giderek zayıflayan bir il durumuna düştük. İşsizlik hat safhada kamu yatırımı yok denecek kadar az. Biz bu sorunların hepsini ve çözüm yolunu biliyoruz. Bu yüzden de sizlerden destek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Sesiniz olacağım

Mehmet Saygılı’dan borç açıklaması! Mehmet Saygılı’dan borç açıklaması!

Milletvekili Adayı Halil  Öztürk ise eski anlayışı değiştireceklerini  sadece seçim zamanı değil her zaman halkla içe içe olacaklarını başkaları gibi halkı ayağına çağırmayacaklarını kendilerini halkın ayağına gideceğini söyledi. Öztürk” İçinizden biri olarak inşallah nasip olurda Meclise girersem, bu telefonum hep açık olacak. Bugün sizlerin yanına geldiğim gibi yine hep yanınızda olacağım. Milet Meclisinde sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Hiç yolumdan sapmadım ve zikzak çizmedim. Allah’ın izni sizlerin desteği ile de hayatım boyunca şaşmayacağım'

Destek istiyoruz

Kırıkkale halkından MHP`ye destek isteyen Milletvekili Adayı Merih  Karayol ise ‘Milliyetçi Hareketi iktidara taşıyıncaya kadar var gücümle çalışacağım. Milliyetçi Hareketin tek başına iktidarı ile Kırıkkale`de yerel başarımızı, hükümet olarak da sürdürmek en büyük idealimiz olacaktır. Ülkenin bundan sonraki süreçte MHP’ye ihtiyacı var. Bunu için sizlerden destek istiyoruz” dedi.