MERHAMET´TEN 900 TORBA UN VE 500 ADET HİJYEN PAKETİ

 

Merhamet İslâmi Eğitim ve Yardım Derneği bağışçılarının desteği ile alınan hijyen paketlerini ve unları Kırıkkale Valiliği Vefa Sosyal Destek Gurubu´na teslim edildi.

KALEFEST 2024 4 gün sonra Kırıkkale’de başlıyor KALEFEST 2024 4 gün sonra Kırıkkale’de başlıyor

 

VEREN ELLE ALAN ELİN KÖPRÜSÜYÜZ

Merhamet İslâmi Eğitim ve Yardım Derneği her zaman olduğu gibi bugünde ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı. “Veren Elle Alan Elin Köprüsüyüz” diyen Merhamet İslâmi Eğitim ve Yardım Derneği Başkanı Mustafa Sadıç, bağışçılarının desteği ile alınan 500 adet hijyen paketini ve geçen hafta alınan 900 adet torba unu Kırıkkale Valiliği Vefa Sosyal Destek Gurubu´na teslim ettiklerini dile getirdi.

 

2 GÜNDE 900 TORBA UN

Dernek Başkanı Sadıç, “Birlik, beraberlik ve paylaşıma en çok ihtiyaç duyduğumuz bu sıkıntılı günlerde, fakir ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hedeflediğimiz 3 bin torba 5 kg´lık Un, bin erzak paketi, bin hijen paketi dağıtımı yapacağız. 2 günde 900 torba un ve 500 adet hijyen paketini teslimatını gerçekleştirdik”

 

MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

“Amacımız dün mülteci kardeşlerimize ve yurt dışındaki Müslüman kardeşlerimizin ihtiyaçlarına bir nebze olsun çare olmaktı. Afrika Ülkesi Kamerun ve Çad´da ile Suriye´de 30 adet su kuyusu, 3 adet Kur´an-ı Kerim Kursu, 2 bin adet Kur´an-ı Kerim, bin torba un, 10 bin adet çocuklara lolipop şekeri, 500 adet yatak, 10 ton makarna, 150 bin adet ekmek, 4 bin çocuk giysisi, 3 bin adet çizme, 7 adet battaniye ve Türkiye´de Mülteci kardeşlerimizin bin evini dayadık ve döşedik. Bine yakın soba, 50 ton kömür, 10 ton odun, 3 bin çocuğa kırtasiye, yüzlerce evin kirasını ve elektrik faturalarını ödedik”

 

FİTRE, ZEKAT VE SADAKALARINIZA TALİBİZ

“Veren el ile alan eli buluşturan bir köprüyüz. Biz bu insanlara hizmet etmeyi Allah´a hizmet olarak şiar edindik. Dün Müslüman Coğrafyada mazlumlara yardım ederken, bugün Koronavirüs nedeniyle mağdur olan Kırıkkale´deki vatandaşlarımıza hizmet etmeyi de bir görev atlettik. Derneğimizin değerli bağışçılarını bağışlarıyla birlikte bir nebze olsun ihtiyaç sahiplerine merhem olduğumuza inanıyorum. Ramazan ayında Derneğimiz faaliyetlere devam edecektir. Fitre, zekat ve sadakalarınıza talibiz. Daha fazla mağdur aileye ulaşmak adına yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı hepinize minnettarız. Allah yardımlarınızı kabul etsin” dedi.

 

YARDIMDA BULUNMAK İSTERSENİZ

Merhamet İslami Eğitim Ve Yardım Derneği
Ziraat Bankası Şube: Kurtuluş Mahallesi / Kırıkkale Şubesi
IBAN Numarası: TR 2300 0100 2164 8320 1249 5001
BİZE ULAŞMAK İSTERSENİZ 05416001964