DÖNEM BİRİNCİSİ ZAFER BAL OLDU

Kırıkkaleli özel çocuklar Türkiye Finallerine katılacak Kırıkkaleli özel çocuklar Türkiye Finallerine katılacak

Programa Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Özdemir, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç.Dr. Abdussamed Yeşildağ, Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası mensupları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti.  Dönem birincisi Zafer Bal, konuşmasında,  “Kırıkkale Üniversitesi ile Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası arasında imzalanan işbirliği protokolü ile bizlere bu imkanı sağlayan sayın Rektörümüze, sayın Oda Başkanımıza, özellikle yüksek lisans eğitiminde bilgi ve deneyimlerini bizlere aktaran çok kıymetli hocalarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı şahsım ve arkadaşlarım adına sunar, teşekkürlerimi arz ederim” dedi.

 

YARINLARINA BAKMAYA DEVAM EDEBİLİRİZ

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, “Rektörümüzün himayesinde başlatılan, Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü´ndeki lisansüstü öğrenim programını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin mezuniyetinde bulunmaktayız. Küresel düzlemde yaşanan büyük sağlık sorunu ve ekonomik krizden en fazla etkilenen mesleklerin başında Mali Müşavirler mesleği gelmektedir. Mali Müşavirlerin ve Yeminli Mali Müşavirlerin sundukları hizmetin ne kadar hayati öneme sahip olduğunu pandemi bir kez daha ortaya koymuş oldu. Meslekte hizmet kalitesini artırarak, mesleki uzmanlık alanlarına yönelerek mesleğin yarınlarına bakmaya devam edebiliriz. Sürekli gelişen, değişen, dinamik bir mesleğin mensuplarıyız. Kendisini yenileyen dinamik yapımız geleceğe uyumun anahtarı olacaktır” dedi.

 

ÖĞRENCİLERİN GİDECEĞİ SEKTÖRLER

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Hepinizi hayırlı bir günde Ramazan Ayı´nın ilk gününde selam ve sevgi ile selamlıyorum. Bugün sayı olarak az olsak da etki gücü yüksek bir toplantı yaptığımıza inanıyorum. Bu toplantının sonunda vereceğimiz mezuniyet belgeleri hem bizim açımızdan hem de sizler açısından önemli bir belge olacaktır. Üniversitemiz son 2 – 2,5 yıl içerisinde ve öncesinde hem kamu kurumları ve sivil toplumla, hem de 140´ın üzerinde farklı programdan mezun olan öğrencilerin gideceği sektörler itibariyle baktığımızda birçok protokol hayata geçirmiştir. Protokoller sadece o günün vitrinine konan belgeler değildir. Kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplumun yani devletin içinde bulunan organizasyonların birbirlerinin önünü açmaları, birbirlerini geliştirmeleri, geleceği hedefleyerek birlikteliklerini ileriye götürme noktasında ödevleri, sorumlulukları ve yapmaları gereken işler var. Bu protokolleri bizler bu şekilde değerlendiriyoruz” dedi. Tören, mezunların diplomalarının verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı. Haber: Kenan Kuzucu