İl ikincisi oldular

Ziyarete, Sulakyurt Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Veysel Pekdoğan, kulüp Başkanı Hüseyin Tat ve öğrenciler katıldı. Kulüp Başkanı Hüseyin Tat, ziyarette yaptığı konuşmada, Kırıkkale`de düzenlenen turnuvalarda il ikinciliğini elde ederek kupa kazandıklarını ve bu sevinci Kaymakam Kazez`le paylaşmak istediklerini söyledi. Kaymakam Harun Kazez, kulübün sportif etkinlikleri kapsamında elde ettikleri başarısından dolayı Kulüp Başkanı Tat`ı ve öğrencileri tebrik etti.

Başarılar sevindiriyor

Kırıkkale Türk Ocakları tarafından ‘Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Ocakbaşı Sohbetleri’ düzenlenecek. Kırıkkale Türk Ocakları tarafından ‘Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Ocakbaşı Sohbetleri’ düzenlenecek.

Kaymakam Harun Kazez, öğrencilerin başarılarına önem verdiklerini belirterek şunları söyledi:'İlçemizde ilk, orta ve lise okullarında eğitim gören öğrencilerin kültürel etkinliklerdeki başarıların yanı sıra sportif alanlarda da göstermiş oldukları çeşitli başarılar hepimizi sevindirmektedir. Sivil toplum kuruluşlarının bu tür başarılara katkısı ise öğrencilerimize artı bir destek sağlamaktadır' ifadelerini kullandı.