Kırıkkale’de o belediye KPSS'siz ilköğretim ve lise mezunu personel alacak Kırıkkale’de o belediye KPSS'siz ilköğretim ve lise mezunu personel alacak


 

ANADOLU´DA YOĞRULAN VATAN EVLATLARIYIZ

Ülkü Ocakları Üniversite Birimi Başkanı Kerim Yazıharman yaptığı konuşmada, 'Türkiye, gün geçmesin ki kahpe bir terör saldırısıyla güne uyanmasın. Mevlid Kandili arifesinde İstanbul´u kana bulayan kahpe satılmışlar,17 Aralık Cumartesi günü Kayseri´de vatanın asil yürekleri olan askerlerimizi ve masum sivilleri hedef almışlardır. Hedefleri bizleri korkutmaksa eğer, bunu hiçbir zaman başaramayacaklardır. Çünkü bizler Kırıkkale Üniversitesi ülkücüleri olarak hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin, Türk-İslam sevdasıyla yürekleri yanan, mayası Anadolu´da yoğrulan vatan evlatlarıyız' dedi.

 

KAVGAMIZI SONUNA KADAR DEVAM ETTİRECEĞİZ

Yazırharman açıklamasının devamında, Kırıkkale Üniversitesi ülkücüleri olarak milli ve manevi değerleri yaşatmak için canlarını vermekten geri durmayacaklarını belirterek, 'Büyük Türk Milleti´nin bekası için verilen mücadelenin ibadet ve bu yolda Hakk´a varmanın ise şehadet olduğu bilinciyle, kavgamızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olması için, kanlarıyla bizlere emanet ettikleri vatanımızın bölünmesine asla göz yummayacağız. Bu vesileyle başta Kayseri´de şehit düşen yiğitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılarımıza da Cenab-ı Haktan şifa diliyoruz. Rengini şehitlerimizin kanından alan Al Bayrağımız cihan durdukça semalarda dalgalanacak ve milletimiz ebedi müddet varlığını sürdürecektir' dedi.