Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu! Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu!


Köstekli´den Saran´a Teşekkür

‘Esnaf Yardım Paketi´ oluşturulduğunu açıklayan Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran´a KESOB Başkanı Süleyman Köstekli´den teşekkür geldi.

 

KIRIKKALE´DE TAKDİRLE KARŞILANDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan, dünya çapında olduğu gibi ülkemizde de ölümlere yol açan Koronavirüs (Kovid-19) salgınının ortaya çıkarttığı olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 1 Milyon TL´lik bağışta bulunduklarını duyurmuştu.  Kırıkkale esnafı içinde önemli adımlar atıldığını açıklayan Kırıkkaleli yardımsever İşadamı Sadettin Saran´ın, Kırıkkale esnafı için ‘Esnaf Yardım Paketi´ oluşturacağını açıklaması Kırıkkale´de takdirle karşılandı. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli bir açıklama yaparak hayırsever işadamı Sadettin Saran´a teşekkür etti.

 

ESNAFLAR MİNNETTAR

KESOB Başkanı Süleyman Köstekli açıklamasında “Kırıkkale´mizin yetiştirdiği, iş adamı yardımseverliği ile tanınan hemşehrimiz Sadettin Saran´ın Kırıkkale Esnafına 1 milyon TL´lik yardım göndermesi, bizleri, esnafımızı sevindirmiştir. Yıllardır bir eli Kırıkkale´de olan Okul, spor salonu yapan, Çocuklarımıza toplu sünnet töreni yapan,  İş Adamı Sayın Sadettin Saran´ın Tüm dünyaya bela olan Korona Virüs ile mücadele kapsamında Kırıkkale ´de kapalı olan, iş yerlerini açamayan Esnaf ve Sanatkarımıza yönelik yardımı Esnafımıza maddi ve manevi bir destek olacaktır.  Kendisine Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları olarak minnettarız” dedi. Haber: Ahmet Ünal