Atila YILMAZ


Size yakıştı mı?

Size yakıştı mı?


2013-2014 Futbol sezonu Kırıkkalespor için iyi başlamıştı.

 Ligin ilk maçında oynanmadan kazanılan 3 puan ve alınan 3-0 lık skor takımı ayrı bir motive etmişti.

 Bu üç puanın morali ile ligin 2. haftasına giren temsilcimiz Kırıkkalespor bu sezon ilk kez taraftarları ile buluşacağı Bağlumspor maçını heyecanla bekliyordu.Pazar günü güzel bir havada oynanan maça ilgi oldukça fazla idi her şeyin mükemmel olduğu bir ortamda başlayan maçın sonucu tüm planları alt üst ederek tam bir hayal kırıklığı yarattı

*****

Karşılaşmaya konuk takımdaha iyi başladı orta saha hâkimiyetini eline geçiren Bağlumspor maçı istediği şekilde yönlendirerek temsilcimizin topla buluşmasına müsaade etmedi. İlk yarının belli bölümlerinde oyunda dengeyi kuran Kırıkkalespor bu bölümler ’de Osman ve Uğur ile net gol pozisyonları buldu ancak bu futbolcular kolay olanı zora sokarak takımlarını mutlak golden ettiler.İlk 45 dakikada her 2 takımda aradığı gol ve golleri bulamayarak soyunma odalarına 0-0 lık sonuçla gittiler.

*****

Karşılaşmanın 2. yarısına çok iyi başlayan Kırmızı- lacivertli ekip 46 ile 51. Dakikalar arasında rakip kaleden hiç çıkmadı ancak aradığı golü yine bulamadı. Maçın 2 yarısında oyuna dahil olan Kırıkkalespor’un eski futbolcusu Bağlumspor’un yeni transferi Murat Çalışkan maçın 52. Dakikasında takımının geliştirdiğiatakta ilk kez topla buluştuve Kırıkkalespor’unhayallerini yıkan golü kaydetti.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kırıkkalespor ilk maçında SOS vererek taraftarları huzurunda sınıfta kaldı.