Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Atila YILMAZ


Haydi hayırlısı...

Haydi hayırlısı...


Deplasmanlı Bölgesel Amatör ligde ilimizi temsil eden Kırıkkalespor için zorlu bir maraton Ziraat Türkiye kupası ile start alacak.

Sezonun başlamasına 2 hafta kala kamp çalışmalarının 2. ayağını Başkent Ankara’da tamamlayan Kırıkkalespor’u her sezon olduğu gibi bu sezonda sıkıntılarla lige başlayacak.

 

*****

 

Yeni sezona yeniliklerle başlayacak olan kırmızı-lacivertli ekip yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro ve yeni futbolcularla lige merhaba diyecek.

Yeni yönetim kurulu Takımın başarılı olması adına tüm imkânlarını seferber etmiş durumda, teknik kadro yeniliklere her zaman açık Kırıkkalespor’un başarısı için gecesini gündüzüne katan bu teknik kadro yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek adına ter dökecekler buradan yönetime, teknik kadroya ve futbolculara başarılar diliyorum.

 

*****

 

Kırıkkalespor takım olarak mevcut kadrosunu koruyor

İlimizde faaliyet gösteren tüm Amatör takımlar Kırıkkalespor’a kapılarını açtı buradan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Takıma faydalı olabilecek futbolcuları Kırıkkalespor bünyesine verdiler.

Temsilcimiz sezon başı yaptığı hazırlık maçlarında oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar gelecek adına iyi sinyaller verdi inşallah bu hep böyle devam eder.

 

*****

 

Temsilcimiz lig öncesi ilk ciddi sınavını bugün Ziraat Türkiye kupası 1. turunda Keciörengücü takımına karşı verecek.

Rakip güçlü her sezon şampiyonluğa oynayan bir ekip 13 yeni transfer yaptı transferlerin yarıdan fazlasını Ankaraspor takımından kiraladı bu sene hedefe ulaşmak adına çok tecrübeli isimleri kadrosuna dahil etti.

 

*****

 

Kırıkkalespor her ne kadar Bölgesel Amatör ligde mücadele etse de rakipler adına her zaman tehlikeli bir takım olmuştur. Kadrosunda yıllarca 2. Ve 3. liglerde mücadele etmiş futbolcuları bulunduran temsilcimiz hiçbir rakipten korkmamalı ve çekinmemeli bugünkü karşılaşmayı kazanmak adına rakibi ile kora kor mücadele edip bir üst tura yükselmesi en büyük dileğimiz.